DanKuchen o nama. Tvrtka DanKuchen je od 1963 godine do danas proizvela i isporučila više od miliun kuhinja diljem Europe. Pregledajte modele u ponudi →

DanKuchen O NAMA

O nama

DanKuchen o nama

Tvrtka

DAN Küchen je mala obiteljska tvrtka iz Austrije koja posluje od 1963 godine. Glavna djelatnost tvrtke je proizvodnja, najčešće kuhinjskog namještaja. Od početka poslovanja do danas tvrtka je proizvela i isporučila više od milijun kuhinja što ju čini uvjerljivo najpopularnijom tvrtkom te vrste u Austriji.

Proizvodnja

Iskustvo duže od 50 godina DAN Küchen na prvom mjestu usmjerava u kvalitetu proizvoda koje proizvodi. Iz tog razloga tvrtka koristi materijale visoke kvalitete, a planiranje i organizacija proizvodnje dovedeni do savršenstva. Uz visoku kvalitetu proizvoda jednako važna je točnost prilikom isporuke. Stoga kašnjenje prilikom isporuke DAN kuhinje ne postoji.

Optimizacija

Glavni razlog popularnosti DAN Küchen proizvoda je konkurentna cijena. Kako bi osigurali visoku kvalitetu uz konkurentnu cijenu između ostalog DanKuchen ulaže iznimne napore u optimizaciju asortimana. Točnije, tvrtka se trudi tržištu ponuditi one elemente koji dizajnom zadovoljavaju potrebe kupaca, a iz prodaje povući one koji kupcima nisu interesantni. Sve to s ciljem održavanja asortimana modernim, odnosno s ciljem održavanja konkurentne cijene proizvodima koji ostaju u asortimanu.

Dizajn

Jednostavna i praktična rješenja osnova su DAN Küchen dizajna. Dizajn DAN kuhinja prepoznatljiv je, a određuje karakter tvrtke i njezinu 50 godina dugu tradiciju. Uz dizajnerske detalje koji karakteriziraju brend bitna za istaknuti je naglašena mogućnost personalizacije koju DAN Küchen osigurava kupcima svojih proizvoda.

Distribucija proizvoda

Najbitniji dio uspjeha tvrtke DAN Küchen je distributivna mreža. Kako bi održali visoku kvalitetu i nisku cijenu proizvoda u ponudi tvrtka je odlučila distribuciju svojih proizvoda prepustiti partnerima. DAN Küchen stoga ne posjeduje prodajne salone u kojima se nude proizvodi iz njihovog asortimana. Prodaju DAN Küchen proizvoda kupcima obavljaju male tvrtke koje zapošljavaju savjetnike za izradu kuhinja, dostavljače i monete. Educirani savjetnici koristeći elemente popisane u DAN Küchen katalog kupcima dizajniraju kuhinje, te organiziraju proizvodnju, dostavu i montažu.

Zaključak

50 godina duga tradicija, vrhunska kvaliteta proizvoda, savršena organizacija proizvodnje, dobra optimizacija asortimana, karakterističan dizajn i dobra distributivna mreža DAN Küchen čine stabilnom tvrtkom koja s 450 zaposlenih i 45000 proizvedenih kuhinja godišnje uvjerljivo drži prvo mjesto na Austrijskom tržištu.

DanKuchen o nama

Prodaja

Brand studioHR povezuje se s jedinim prodajnim mjestom tvrtke, izložbenim studijom smještenim u Zagrebu na adresi Heinzelova ulica 41. Brand je prvi puta prezentiran početkom 2018. godine, a predstavlja jedinstveno mjesto za kupovinu namještaja kako u Gradu Zagrebu tako i na području cijele Republike Hrvatske.
Vlasnik brenda studioHR je tvrtka QB designo d.o.o. sa sjedištem u Gradu Zagrebu. Tvrtka je zastupnik DanKüchen proizvoda za Republiku Hrvatsku. Uspješno posluje od 2008. god. Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i ugradnja namještaja najčešće kuhinja. Proizvode u ponudi ispručujemo direktno iz tvornica diljem svijeta u domove svojih kupaca.

Cilj

Cilj tvrtke je kupcima osigurati namještaj i prateću opremu najviše kvalitete po najnižim cijenama. Istinski vjerujemo da su proizvođači s kojima surađujemo osigurali najnižu moguću cijenu za proizvode optimalne kvalitete, ti se proizvodi mogu usporediti sa proizvodima najskupljih brendova na tržištu.

IMPRESUM

QB DESIGNO društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge upisano je pri Trgovačkom sudu u Zagrebu pod MBS 080648445, OIB 84087334545. Sjedište tvrtke je na adresi Ivana Antunovića 5, 10000 Zagreb. Iznos temeljnog kapitala trgovačkog društva je 20.000,00 kn. Jedini član uprave društva je Luka Krajnović. Račun tvrtke otvorene je kod banke Privredna Banka Zagreb d.d. IBAN : HR8223400091110321184. SWIFT CODE: PBZG HR 2X

posjeti : studioHR