Granada

DanKuchen Granada, kuhinje po mjeri, kuhinje bez ručkica. Kvalitetne Austrijske kuhinje sa 50 godina tradicije, proizvedene u robotiziranom procesu s milimetarskom preciznošću, prilagođene prostoru kupca. Klikom ovdje pregledajte i odaberite najatraktivnije akcije u ponudi našeg jedinog originalnog DanKuchen studija. Dan Kuchen studio HR, Heinzelova 41, Zagreb, DanKuchen Zagreb.

Osnova modela je karakteristična ručkica frezana u gornji/donji dio fronte.

DANKüchen Granada kuhinje po mjeri. Gornji ili donji rub fronte strojnom obradom oblikovani su u oblik ručkice, te iz tog razloga možemo reći da je Granada još jedan DAN KUCHEN model kuhinje bez ručkica na kuhinjskoj fronti. Izbacivanjem klasične metalne ručkice štedi se prostor, a kuhinja postaje baza sa minimalistički dizajnirane prostore. Dizajnom, obradom i kvalitetom fronte Granada je jedan od najboljih modela u studioHR ponudi.

DanKuchen Granada FliederWeiß / Bergamo

Kuhinja Granada
FliederWeiß / Bergamo

Dan Kuchen kuhinje po mjeri, model Granada s frontama bijele boje u kombinaciji s dekorom drveta Bergamo i visećim staklenim elementima iz DANKüchen PREMIUM linije. Više o kuhinji pogledaj na stranici našeg studija.

DanKuchen Granada FliederWeiß / Bergamo

Kuhinja Granada
FliederWeiß / Bergamo

Dan Kuchen kuhinje po mjeri, model Granada s frontama bijele boje u kombinaciji s dekorom drveta Bergamo i visećim staklenim elementima iz DANKüchen PREMIUM linije. Više o kuhinji pogledaj na stranici našeg studija.

Boja i materijal

GRANADA lak visoki sjaj fronta je izrađena od 22mm debelog MDF-a (Mediapan), a zaštićena je poliesternim lakom nanesenim u čak 4 sloja. Svi rubovi su zaobljeni, radijus brušenog zaobljenja rubova je 3 mm. Gornji rub fronte elementa usječen je u oblik ručice, metalna ručkica nije potrebna. Niže su boje visokog sjaja dostupne uz DanKuchen model Granada.

Dan Kuchen boja kuhinje Fliederweiss bijele boje, lak visoki sjaj
Fliederweiß, Lack hochglanz (MDF-medijapan, bijela, lak, visoki sjaj)
Dan Kuchen boja kuhinje Magnolie bež boje, lak visoki sjaj
Magnolie, Lack hochglanz (MDF-medijapan, krem, lak, visoki sjaj)

GRANADA lak supermat fronta je izrađena od 22mm debelog MDF-a (Mediapan), zaštićena je poliesternim lakom nanesenim u 4 sloja. Svi rubovi su zaobljeni, radijus brušenog zaobljenja rubova je 3 mm. Gornji rub fronte elementa usječen je u oblik ručkice, metalna ručkica nije potrebna. Niže pogledajte boje matiranog površinskog efekta dostupne uz DnaKuchen model Granada.

Dan Kuchen boja kuhinje Polarweiss bijele boje, mat lak
Polarweiß, Supermatt Lack (MDF-medijapan, bijela, lak, mat)
Dan Kuchen boja kuhinje Jasmin bež boje, mat lak
Jasmin, Supermatt Lack (MDF-medijapan, bež, lak, mat)

STAKLENE kuhinjske fronte koriste se za određene vrste elemenata. Elementi sa staklenim frontama nisu karakteristični niti za jedan DanKüchen model, nego su ponuđeni odvojeno od standardnih modela. To znači da se elementi sa staklenim frontama mogu kombinirati sa svim DanKüchen modelima u ponudi. Niže pregledajte sve boje staklenih fronti u standardnoj DanKüchen ponudi.

Dan Kuchen boja kuhinje Klarglas prozirno staklo
Klarglas (prozirno staklo)
Dan Kuchen boja kuhinje Bianco bijelo staklo
Bianco (bijelo staklo)
Dan Kuchen boja kuhinje Satinglas satinirano staklo
Satinglas (satinirano staklo)
Dan Kuchen boja kuhinje Diamantblau staklo sa plavkastim efektom
Diamantblau (bijelo staklo sa efektom)
Dan Kuchen boja kuhinje Bambusgrun zeleno staklo
Bambusgrun (zeleno staklo)
Dan Kuchen boja kuhinje Rauchglas zatamnjeno staklo
Rauchglas (zatamnjeno staklo)
Dan Kuchen boja kuhinje Schwarzglas crne boje, staklo
Schwarzglas (crno staklo)

BESPLATNA IZRADA PROJEKTA

Izrada projekta traje sat vremena i li duže, stoga molimo rezerviraj termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta tvoje nove kuhinje možemo posvetiti samo tebi.


AKTUALNE PONUDE

studioHR nudi više. Trudimo se osigurati najbolju ponudu proizvoda po najnižim cijenama. Pregledaj i prati aktualnosti našeg jedinog originalnog DanKuchen studija.

posjeti : Naš studio