Landhaus

DanKuchen Landhaus, kuhinje po mjeri, kuhinje rustikalnog dizajna. Kvalitetne Austrijske kuhinje sa 50 godina tradicije, proizvedene u robotiziranom procesu s milimetarskom preciznošću, prilagođene prostoru kupca. Klikom ovdje pregledajte i odaberite najatraktivnije akcije u ponudi našeg jedinog originalnog DanKuchen studija. Dan Kuchen studio HR, Heinzelova 41, Zagreb, DanKuchen Zagreb.

Landhaus, kuhinja koja povezuje modernu tehnologiju izrade kuhinjskog namještaja s tradicijom rustikalnog dizajna.

Nevjerojatna posvećenost detaljima. DanKuchen Landhaus je kuhinja razvijena i do najsitnijeg detalja, a povezuje najnovije tehnologije izrade kuhinjskog namještaja s tradicijom rustikalnog dizajna. Osnova modela je mediapan fronta oblikovana prema uzoru na stare kuhinjske fronte izrađene u drvnom masivu. Na oblikovani mediapan lijepi se plastificirana folija koja savršeno prati oblike u mediapanu, Kako bi se osigurao starinski, rustikalni štih oštriji rubovi dekorirani su bojom koja asocira na brončanu patinu.

DanKuchen Landhaus Elfenbein / Ivory Brown Granit

Kuhinja Landhaus
Elfenbein / Ivory Brown Granit

Kuhinje po mjeri s frontama boje slonovače mat površinskog efekta. Na sve rubove fronti umjetno je dodan efekt patine koji osigurava izgled kuhinje rustikalnog dizajna. Radna ploča i zidne obloge izrađene su kamena sjajnog površinskog efekta.

DanKuchen Landhaus Elfenbein / Ivory Brown Granit

Kuhinja Landhaus
Elfenbein / Ivory Brown Granit

Kuhinje po mjeri s frontama boje slonovače mat površinskog efekta. Na sve rubove fronti umjetno je dodan efekt patine koji osigurava izgled kuhinje rustikalnog dizajna. Radna ploča i zidne obloge izrađene su kamena sjajnog površinskog efekta.

Boje i materijali

LANDHAUS mat fronta je izrađena od 18mm debelog MDF-a (Mediapana). MDF se profilira po sredini i rubovima, takvom obradom fronta dobiva oblik rustikalnog dizajna. Oblikovana fronta obložena je visokokvalitetnom zaštitnom mat folijom iz jednog komada. Rubovi fronti dodatno su dekorirani bojom koja ostavlja dojam patine što još naglašava rustikalni štih modela Landhaus.

Dan Kuchen boja kuhinje Elfenbeint boja slonovače mat
Elfenbeint, matt (boja slonovače, MDF-medijapan, folija, mat)

STAKLENE kuhinjske fronte koriste se za određene vrste elemenata. Elementi sa staklenim frontama nisu karakteristični niti za jedan DanKüchen model, nego su ponuđeni odvojeno od standardnih modela. To znači da se elementi sa staklenim frontama mogu kombinirati sa svim DanKüchen modelima u ponudi. Niže pregledajte sve boje staklenih fronti u standardnoj DanKüchen ponudi.

Dan Kuchen boja kuhinje Klarglas prozirno staklo
Klarglas (prozirno staklo)
Dan Kuchen boja kuhinje Bianco bijelo staklo
Bianco (bijelo staklo)
Dan Kuchen boja kuhinje Satinglas satinirano staklo
Satinglas (satinirano staklo)
Dan Kuchen boja kuhinje Diamantblau staklo sa plavkastim efektom
Diamantblau (bijelo staklo sa efektom)
Dan Kuchen boja kuhinje Bambusgrun zeleno staklo
Bambusgrun (zeleno staklo)
Dan Kuchen boja kuhinje Rauchglas zatamnjeno staklo
Rauchglas (zatamnjeno staklo)
Dan Kuchen boja kuhinje Schwarzglas crne boje, staklo
Schwarzglas (crno staklo)

BESPLATNA IZRADA PROJEKTA

Izrada projekta traje sat vremena ili duže, stoga molimo rezerviraj termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta tvoje nove kuhinje možemo posvetiti samo tebi.


AKTUALNE PONUDE

studioHR nudi više. Trudimo se osigurati najbolju ponudu proizvoda po najnižim cijenama. Pregledaj i prati aktualnosti našeg jedinog originalnog DanKuchen studija u Heinzelovoj 41 u Zagrebu.


posjeti : Naš studio